SOBOSLIKARSKI RADOVI STRUGANJE GLETANJE I BOJANJE ZIDOVA

Soboslikarski radovi zahtijevaju pedantnost i strpljenje kvalificiranog stručnjaka profesionalca.  Soboslikarski radovi uključuju niz stečenih i naučenih tehnika soboslikarske struke.  Mudar izbor boja i kvaliteta materijala od presudne su važnosti kako bi se svi segmenti profesionalne izvedbe ispunili.

Soboslikarske usluge su područja koja se stalno razvijaju i tehnički unaprjeđuju modernim metodma kako bi bojanje zidova dostiglo najviši nivo a s druge strane postalo još učinkovitije. Kao što smo već napomenuli, pedantan pristup svakom zadatku za kratko vrijeme promijenit će izgled vašeg zida ili stropa. Nama će biti zadovoljstvo dati Vam savjet kako urediti prostorije u modernom stilu. Naša tvrtka nudi sveobuhvatnu uslugu adaptacije stana pa tako i uslugu soboslikarskih radova bojenjem prostorija.

Dogovorene soboslikarske radove bilo da su u sastavni dio adaptacije stana, adaptacije kuće ili adaptacije poslovnog prostora, sprovodimo temeljito u i dogovorenim rokovima.

soboslikarski-radovi-bojanjezidova
Soboslikarski radovi
Soboslikarski radovi

IZBOR MATERIJALA I PIGMENTACIJA

Pomoći ćemo Vam kod odabira materijal, izabrati najbolje nijanse pronaći odgovarajuću kombinaciju boja, osmisliti savršeno rješenje za vaš dnevni boravak ili spavaću sobu, hodnik ili stubište.

Na tržištu je mnogo proizvođača koji nude veliku izbor boja za zidove, tako da je paradoksalno teže birati između njih jednu pravu boju za oslikavanje prostorija, kod izbora boje za zidove potrebna je osloniti se na svoju maštu.

Pigmenti za bojenje sobe dolaze u osnovnim bojama, ovisno o koncentraciji, može se dobiti svijetle boje ili tamnije. Ručno miješanje tekućine i pigmenta jeftinije je ali za manji popravak nakon vremena istu boju je gotovo nemoguće postići. Ručno miješanje s pigmentima je moguće samo kod nekih nijansi.

BOJANJE FASADE

Također bojimo (premazujemo), fasade na svim vrstama objekata, kućama, kućama za odmor, zgradama itd. Pružamo usluge bojanja na svim vrstama žbuka.

Uz pomoć ljestvi, skela i montažne platforme obavit ćemo svaki zadatak premazivanja i bojanja fasade. Prije početaka bojanja zaštitit ćemo one dijelove zgrade koji ne bi trebale biti obojene, prozorske klupice, nadstrešnice, oluke, žljebove, vrata, prozore i sl.. Nakon završetka radova na fasadi, vršimo temeljito čišćenje i recikliranje materijala.

Postoji nekoliko osnovnih tipova fasadnih boja se koriste na potpuno drugačiji način. Važno je slijediti upute proizvođača za primjenu određenog premaza. To je osnovni uvjet za uspješnu primjenu sustava za bojanje i dugovječnost fasade.

Adaptacija stana Zagreb

Adaptacija stana / Renovacija stana/ Adaptacije/Instalaterski radovi/ Soboslikarski radovi/Keramičarski radovi/ ADAPTACIJA STANA Zagreb © Copyright 2021.