Adaptacija stana u potkrovlju
Uređenje potkrovlja

ADAPTACIJA POTKROVLJA

Prostori u potkrovlju su mnogima rješenje stambenog pitanja. Drugima su rješenje za poslovni prostor, nekima omogućuju širenje prostora, dok postoje i oni koji ciljano biraju potkrovlje. Ovi prostori nude atraktivna rješenja uz pregršt mogućnosti, ali nose i niz zamki koje je nužno poznavati.

Potkrovlje može svatko uređivati, ali će konačan rezultat biti svakakav, samo ne dobar. Ove prostore mora rješavati stručna osoba s iskustvom, koja će uz atraktivna, pronaći i funkcionalna rješenja.

Uz atraktivnost, potkrovlja nose određenu skučenost, raspored prostorija nosi i raspored instalacija, cijevi, utjecaj vanjske temperature se u potkrovlju najdrastičnije odražava na potrošnju energije i ugodnost boravka, krovna konstrukcija može predstavljati problem. Uz stručno izbedbu, ipak, postaju maksimalno atraktivni, funkcionalni i kvalitetni prostori.

ADAPTACIJA STANA ZAGREB nudi kvalitetno i stručno uređene prostora u potkrovlju. Vaše ćemo potkrovlje učiniti atraktivnim a da pri tom vaša individualnost, ukus i stil dođu do punog izražaja.

Adaptacija potkrovlja
Adaptacija stana

ADAPTACIJA POTKROVLJA UKLJUČUJE SLJEDEĆE RADOVE

  • Instalaterski radovi (električarski, vodoinstalaterski i plin)
  • Montaža spuštenih stropova i pregradnih zidova Knauf i rigips
  • Soboslikarski radovi (struganje gletanje i bojanje zidova)
  • Keramičarski i kamenarski radovi (postavljanje pločica)
  • Zidarski radovi, izrada pregradnih zidova, žbukanja, glazurei
  • Toplinska i hidro izolacija
  • Ugradnja stolarije, krovni prozori i krovne kućice
  • Krovopokrivački radovi

CIJENA ADAPTACIJE POTKROVLJA

Adaptacija potkrovlja po sistemu KLJUĆ U RUKE znatno je povoljnija od pojedinačnih radova u potkrovlju. Cijena ovisi o nabavi i dopremi materijala te kvadraturi potkrovlja te željama naručitelja.

Kako bi cijena adaptacije potkrovlja bila što prilagodljivija financijskom proračunu naručitelja radova, dopustite nam nabavu i dopremu kompletnog materijala koji će znatno smanjiti troškove, pa čak i više od planiranih. Za konačnu cijenu radova u potkrovlju, potreban je izlazak na teren te izrada kompletnog troškovnika radova i materijala.

DODATNE USLUGE U POTKROVLJU

U okviru adaptacije potkrovlja, pružamo usluge sanacije krovišta i limarske radove vezane za sanacije. Krov možemo pokriti sa svim vrsta pokrova: glineni i betonski crijep, limeni krov, a na zahtjev i šindra.

ADAPTACIJA STANA ZAGREB koristi vrhunske i provjerene vrste crijepa za pokrivanje krova. Građevinski limarski radovi odnose se na krovišta, oluke i opšave za krovišta te krovne prozore i dimnjake. Jamčimo Vam maksimalno kvalitetne izvedbe svih radova i udobno potkrovlje bez naknadnih popravaka.

POMOĆ STRUČNJAKA KOD UREĐENJA POTKROVLJA

Vaše ćemo potkrovlje učiniti zaista atraktivnim, a da pri tom vaš ukus i stil dođu do punog izražaja. Ukoliko imate dvojbi, na raspolaganju vam je naša stručna pomoć no ako želite predložit ćemo najbolje i najkvalitetnije rješenje. Kvalitetno izvedena krovna konstrukcija uz sveobuhvatnu termo i hidro izolaciju, štite će vas i vaš potkrovni stan od vanjske temperature, oborina i vlage.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte bez obaveza.

Adaptacija stana Zagreb

Hidroizolacija, zidanje pregradnog zida, spušteni strop, pregrađivanje prostorije knauf i rigips pločama te podopolagačke radove. Adaptacija potkrovlja ključ u ruke cijena po m2. Soboslikarski radovi cijena te keramičarski radovi kod renoviranja kupaonice, postavljanje zidnih i podnih pločica. Adaptacija adaptacija stana ili adaptacija kuće na području grada Zagreba. Suha gradnja knauf i rigips gips kartonske ploče za oblaganje zidova, pregradne zidove i spušeni strop od knaufa. Adaptacijski keramičarski radovi parketarski radovi uređenje stana i renoviranje interijera adaptacija kupaonice i poslovnih prostora po sistemu ključ u ruke. Renoviranje stana adaptacija kuće i adaptacija kupaonice, adaptacija potkrovlja i proširenje, uređenje terase i balkona u sklopu izvedbe radova popstavljanje hidroizolacije, keramičarski i soboslikarski radovi. Uređenje kupaonice hidroizolacija i keramičarski radovi renoviranje i uređenje kuće po m2. Adaptacija kuće ključ u ruke soboslikarski radovi po metru kvadratnom cijena radova po m2 uređenje balkona i okućnice. Adaptaciju kuće i adaptacijski radovi ključ u ruke. Uređenje potkrovlja ključ u ruke, cijena adaptacije po m2 za renoviranje kupaonice, uređenje balkona i uređenje terase. Uređenje kupaonice ključ u ruke cijena po kvadratnom metru, informacije savjeti i pomoć Adaptacija stanaZagreb
Adaptacija stana / Renovacija stana/ Adaptacije/Instalaterski radovi/ Soboslikarski radovi/Keramičarski radovi/ ADAPTACIJA STANA Zagreb © Copyright 2021.