adaptacija stana 8

Zanimljivosti o nama

  • Obiteljska tradicija, Profesionalna Stručnost

Nastavljamo gotovo stoljetnu obiteljsku tradiciju u građevinskom sektoru. S fokusom na pružanje vrhunskih usluga našim klijentima. Našem stučnim znanjem pomažemo Vam u odabiru najboljih rješenja za Vaše potrebe te da svaki projekt bude izveden kvalitetno I preizno.

  • Suvremeni Stilovi, Edukacija o Materijalima

Uvijek smo u korak s najnovijim stilovima uređenja i educiramo se o novim materijalima na tržištu kako bismo osigurali  da Vaš prostor odražava suvremeni dizajn i kvalitetu.

  • Ključ u Ruke, Bezbrižnost za Vas

Neka Vaše iskustvo s nama bude jednostavno i bezbrižno. S Vama smo od početka do kraja, jer radimo po sistemu ključ u ruke. Jamčimo kvalitetu i poštovanje dogovorenih rokova, kako biste se osjećali sigurno i zadovoljno.

  • Klijent-Profesionalni Pristup

Vaše zadovoljstvo naš je glavni prioritet. Pružamo Vam naše popuste za kupovinu potrebne opreme za Vaš stan, te Vas upozoravamo na moguće skrivene troškove prije sklapanja ugovora.

  • Kvalitetni Materijali, Komunikacija

Koristimo samo kvalitetne materijale od poznatih proizvođača. Na taj način bismo osigurali trajnost i funkcionalnost Vašeg prostora. Radimo s punom pažnjom i pružamo kvalitetnu komunikaciju  tijekom cijelog projekta.

 

adaptacija stana
uređenje stana
adaptacija stana u zagrebu

Adaptacija stana

Uslugu koji vi najčešće tražite je adaptacija stana. Pretežno su to kompletne adaptacije prostora. Uključuju niz građevinskih radova i traju između 30 – 40 radnih dana ovisno o Vašim željama.

Na našem cjeniku za adaptaciju stana možete saznati što točno ulazi u cijenu a što nabavljate Vi. Za što točniji izračun predlažemo izlazak našeg stručnjaka u Vaš stan.

Saznajte više o potrebnoj dokumentaciji, koji sve radovi uključuju adaptaciju i kojim redoslijedom mi obavljamo radove.

Adaptacija stana / keramičarski, parketarski i soboslikarski radovi Zagreb ADAPTACIJA STANA Zagreb © Copyright 2021.