Adaptacija stana

Adaptacija stana

Adaptacija stana

Adaptacija stana

ADAPTACIJA STANA

Naša tvrtka Adaptacija Stana Zagreb može do savršenstva i po vrlo konkurentnim cijenama obaviti sve adaptacijske radove i zadatke koje će se pred nju postaviti.

Nudimo sveobuhvatne usluge adaptacijskih radova prilagođavamo idndividualnom potrebama, stilu i proračunu na zadovoljstvo svakog klijenta. Bez obzira na zahtjeve i veličinu posla, uz puno ljubavi i pozornosti na detalje, svaki projekt s uspjehom dovodimo svome kraju.

Adaptacija Stana Zagreb je u mogućnosti na zahtjev ponuditi stručne neobavezujuće savjete i pomoć, uz besplatnu procjenu cijene za adaptacijske radove u stanu.

Adaptacija stana se izvode uz naše visoko obučeno osoblje i moderne strojeve i alate, pa sa sigurnošću možemo jamčiti za kvalitetu izvedbe svih zadaća koje nam slobodno možete povjeriti.

Stručno školovani i vrhunsko osposobljeni djelatnici obavljaju adaptacijske radove odgovorno, marljivo i stručno izlaze na kraj sa svim graditeljskim izazovima koje im se nameću.

adaptacija-stana
Adaptacija stana
  • Analiziramo i dogovaramo sve detalje prije početka građevinskih radova
  • Savjetujemo Vas o izboru materijalu te odgovarajućim kombinacijama materijala
  • Informiramo Vas o procesu izgradnje
  • Izvedbu hidroizolacije
  • Izvodimo vodovodne i električarske instalacijske radove
  • Izvodimo visoko kvalitetnu hidro i toplinsku izolaciju
  • Zbrinjavamo otpada o svojem trošku

ADAPTACIJA KLJUČ U RUKE ILI ROHBAU

Adaptacija Stana Zagreb nudi vanjske i unutarnje adaptacijske radove neovisno o složenosti projekta, mjestu gradnje, veličini ili namjeni po sistemu KLJUĆ U RUKE.

Kada je u pitanju adaptacija stana po sistemu KLJUČ U RUKE spremni smo ponuditi nižu cijenu radova i tada je cijena definirana po metru kvadratnom te može biti dvostruko manje od cijene slične nekretnine iz oglasa. Kada smo već kod cijena, napomenimo da cijena adaptacije stana po sistemu KLJUĆ U RUKE ovisi o kvaliteti i trenutnoj cijeni materijala na tržištu.

POJEDINAČNI ADAPTACIJSKI RADOVI

IZRADA ESTRIHA (GLAZURA)

Precizno izravnavanje i zaglađivanje površine (CIJENA) prikladnim za polaganje podnih pločica, tvrdih ili mekanih podnica (parket, laminat ili brodski pod).

SOBOSLIKARSKI RADOVI

Kod adaptacije stana nudimo profesionalnu i kvalitetnu uslugu soboslikarski radovi (CIJENA), struganje, gletanje i bojanje zidova, prema dogovoru i zahtjevu naručitelja.

ZIDARSKI RADOVI

Zidarske građevinske radove izvodimo stručno i kvalitetno (CIJENA) u postojećim stambenim ili poslovnim objektima, za proširenje i dogradnju, starim kućama te kućama za odmor.

KERAMIČARSKI RADOVI

Izvodimo keramičarske radove oblaganjem zidova te postavljenje keramičkih pločica na pod (CIJENA). Keramičarske radove obavljamo kvalitetno i profesionalno.

IDEJE I SAVJETI

ADAPTACIJA STANA UZ MINIMALNA FINANCIJSKA  ULAGANJA ZA SAMO DVA DANA

Adaptacija Stana Zagreb vam može pomoći i dati nekoliko korisnih prijedloga kako da sami bez pretjeranih troškova, i klasičnih adaptacijskih radova učinite stan drugačijim, novim i zanimljivijim.

– Postavite novi otirač na ulaznim vratima. Bit ćete iznenađeni koliko je koristan ovaj trik.
– Postavite novu pločicu na vratima s imenima svih članova obitelji. Budite hrabriji i odaberite nešto dekorativnije i u boji.
– U kupaonici postavite novi zastor za kadu i nove kupaonske otirače.
– Obratite pažnju na police s knjigama, napravite potpunu reorganizaciju s drugim rasporedom.
– Kao i za police s knjigama to se isto tako odnosi na suvenire i ostale stvari na policama.
– U kuhinji, zamijenite ručke na ormarićima, staviti vješalice i nove hvataljke. Na zidove postavite uokvirene omiljene recepte.
– Presadite sobno kućne biljke u velike dekorativne tegle i pronađite im svjetlije mjesto u stanu.
– Pokušajte premjestiti namještaj. Ako ste do sada težili simetriji sada krenite u asimetrično postavljanje namještaja.

Pogledajte stan s novim očima! Eksperimentirajte, izmisliti i implementirajte nove ideje jer stan isto tako živi i diše te daje energiju našem svakodnevnom životu. I naravno, radujte se i uživajte u svakoj novoj i najsitnijoj promjeni u stanu .. SRETNO!

Adaptacija stana Zagreb

Adaptacija stana / adaptacija kupaonice / adaptacija potkrovlja / adaptacija kuće / uređenje okućnice / keramičarski, parketarski i soboslikarski radovi Zagreb ADAPTACIJA STANA Zagreb © Copyright 2021.