Adaptacija kupaonice

ADAPTACIJA KUPAONICE

Prolazeći kroz sve faze renoviranja kupaonica jasno je da je riječ o prilično cjelovitoj operaciji koja uključuje mnogo različitih čimbenika koji mogu utjecati na cijenu i konačni rezultat. Upravo iz tog razloga procjena za renoviranje kupaonice izračunava se zbrajanjem svih vrsta radova koje treba obaviti.

Zamislimo, primjerice, potrebu zamjene cijevi: ova vrsta operacije ne uključuje samo prisutnost vodoinstalatera, već i pomoć drugih profesionalnih osoba, kao što su, na primjer, zidar ili električar.

Naša građevinska tvrtka ADAPTACIJA STANA ZAGREB, pruža rješenje adaptacija kupaonice “ključ u ruke” koje klijentu olakšava upravljanje procesom renoviranja, oslobađajući ga teškog zadatka koordinacije obrtničkih poslova.

Štoviše, to je prilično složen tip intervencije, možda najsloženiji od svih u objektu.
Upravo iz tog razloga kada je riječ o adaptaciji kupaonice, naša tvrtka može ponuditi cjelovito rješenje izvedbe najkompleksnijih radova.

CIJENA ADAPTACIJE KUPAONICE

Kupaonica je rijetko najveća soba u stanu, ali u nekim kupaonicama prostor je zaista problem. Tada adaptacije kupaonice postaje izazov.

Nitko ne može znati koliko košta renoviranje kupaonice bez pažljive procijene, poštene analize klijentovih želja i zamisli. Adaptacija kupaonice je vrlo kompleksan i ozbiljan kojem se ne pristupa površno,

Ima li vaša kupaonica neobičan oblik koji ograničava vaš izbor? Sve jedno, ali uz malo mašte možete opremiti funkcionalnu i skladnu kupaonicu, čak i u ovakovim okolnostima.

adaptacija renoviranje kupaonice

Renoviranje kupaonice prilagodit ćemo vašim potrebama, financijskim te prostornim mogućnostima zato sve prepustite ovlaštenim stručnim osobama.

ADAPTACIJA KUPAONICE OBUHVAĆA

  • rušenja, demontažu i odvoz
  • otucanje starih pločica sa zida i poda
  • zamjena vodoinstalacije, plinoinstalacije i elektroinstalacije
  • žbukanje i izrada glazure
  • izrada hidroizolacije
  • keramičarski radovi
  • montaža sanitarije
  • izmjena radijatora
  • opremanje kupaonskim namještajema

RENOVIRANJE KUPAONICE PREPUSTITE STRUČNJACIMA

Obratite se našem stručnom osoblju koje zna mnogo o svim aspektima adaptacije. Uz naše jamstvo nećete morati nepotrebno riskirati.

Nudimo vam kompletnu uslugu uređenja vaše kupaonice brzo i povoljno. Renoviranje kupaonice ćemo prilagodti vašim potrebama, financijskim te prostornim mogućnostima.

Ako vi kupujete i nabavljate keramiku i sanitarije mi ćemo osigurati dovoz.

Renoviranje kupaonice

ISPUNJAVAMO SVE ZAHTJEVE

Kupaonica je važan segment stanovanja gdje se prostor tretira kao mjesto za opuštanje ili traženje osame nakon napornog radnog dana. Atraktivan dizajn i funkcionalnost također doprinose zadovoljstvu boravljena u ovom prostoru.

Izvedba adaptacija kupaonice za najzahtjevnijeg naručitelja, sve oko izbora podnih i zidnih obloga od keramike, porculana, prirodnog ili nekog drugog materijala. Pomoći ćemo vam i kod odabira sanitarije i potrošnog materijala za kupaonicu. Adaptacija kupaonice neka bude uživanje!

ADAPTACIJA KUPAONICE ... IZDVAJAMO

Renoviranje kupaonice

Adaptacija kupaonice

POVOLJNA ADAPTACIJA KUPAONICE

POSTOJI LI UOPĆE MOGUĆNOST ADAPTACIJA KUPAONICE PO CIJENI KOJA BI VAMA MOGLA ODGOVARATI?

Naravno da postoji i to je moguće postići ako budete racionalni i planirate svaku fazu radova.

Neke od pripremnih ili završnih radova obavite uz pomoć prijatelja ili sami, no postoji rizik koji se odnosi na kvalitetu radova, rizik od propusta koji mogu povećati troškove naknadnim popravcima ali to prepuštamo vama.

Naša je preporuka da se adaptacija kupaonice prepusti profesionalcima.

Adaptacija kupaonice

Adaptacija kupaonice

RACIONALNO ISPLANIRAJTE KUPOVINU

Kupujte kvalitetne i ne preskupe materijale kod najpovoljnijih trgovaca. Kupujte kvalitetniju sanitariju bijele boje, ne trošite na ono što u kupaonici obično rjeđe koristite.

Što je jeftinije za renoviranje kupaonice, kada ili tuš kabina? Apsolutno sve jedno jer staro mijenjate novim.

Kada na mjesto stare kade ugrađujete novu ili staru tuš kabinu zamjenjujete novom, tada ćete imati i manje troškove jer instalacija najčešće ostaju na istom mjestu. Osobno, nikad ne bih mijenjao kadu za tuš kabinu pa i po cijenu prostora u kupaonici.

Adaptacija kupaonica

Adaptacija kupaonice

PRECIZNO DOGOVORITE ADAPTACIJU KUPAONICE

Potražiti savjete kod vodoinstalatera i keramičara. Planirate li potpuni razmještaj sanitarije tada računajte i na veće troškove za adaptacijske radove u kupaonici.

Adaptacija kupaonice je zahtjevan posao ali dio poslova možete obaviti sami ili uz pomoć prijatelja, npr. skidanje pločica sa zida, uklanjanje i montaža sanitarije. Dogovorite s tvrtkom što možete obaviti sami, koje će poslove adaptacija kupaonice prepustiti vama a koje će obaviti oni.

Preciznim planom i procjenom, vaš se financijski proračun za renoviranje kupaonice može smanjiti i do 50%. Bez obzira adaptirate li kupaonicu od 5m2, 10m2,  15m2 ili 20m2, pametnom strategijom uštedjet ćete značajnu količinu novca uz minimalni rizik od naknadnih popravaka. Savjetujte se o materijalima, ne kupujte u prvoj trgovini, temeljito dogovorite i isplanirajte tijek renoviranje kupaonice s tvrtkom koja će najstručniji dio adaptacijskih radova obaviti sama.

Na Vama je izbor a mi nudimo mogućnosti

Adaptacija stana Zagreb

Adaptacija stana / adaptacija kupaonice / adaptacija potkrovlja / adaptacija kuće / uređenje okućnice / keramičarski, parketarski i soboslikarski radovi Zagreb ADAPTACIJA STANA Zagreb © Copyright 2021.